Kopējais lapas skatījumu skaits

ceturtdiena, 2011. gada 17. marts

-Nost no valdības galda ,,Zaļās izaugsmes iniciatīvu’’ !

Papildināts ar nejaušu video ,, Viltoti demonstranti''

http://www.sickpigs.dk/flexnews/news.php?newsid=2926

-Nost no valdības galda ,,Zaļās izaugsmes iniciatīvu’’ ! Kopenhāgenā sabraukuši lauksaimnieki, protestējot pret Dānijas valdības centieniem uzlabot vides stāvokli, samazinot milzīgo lauksaimniecības radīto piesārņojumu. Protesta iniciators cūkkopis no Mastrupas demonstrācijā pulcējis tūkstošiem lauksaimnieku.

http://www.nordschleswiger.dk/SEEEMS/20094.asp?artid=31174






...šobrīd puse no Dānijas ūdenstecēm, trīs ceturtdaļas no ezeriem un gandrīz visi fjordi ir vairāk piesātināti ar slāpekli, nekā tie spēj izturēt.

''Valdības prasības apturēšana, attiecībā uz lauksaimniecības piesārņojumu ar slāpekli un fosforu nozīmē reālas briesmas, ka mēs nekad neatjaunosim vidi mūsu ūdeņos - tie mirst," saka , Orhūsas Universitātes profesors Stiigs Marks no Jūras ekoloģijas katedras.

http://politiken.dk/indland/ECE1222577/bonde-demo-paa-traktor-i-koebenhavns-centrum/

... Herbicīda raundup ražotāji solīja, ka indīgās vielas nekad nonāks gruntsūdeņos. Bet tas ir noticis, raksta laikraksts Jyllands-Posten.

DānijasVides ministre Karena Ellemanne atzīst problēmas ar dzeramo ūdeni. Ministre paplašina piesārņojošo vielu, kuras tiek kontrolētas, sarakstu, glifosfats- raundapa aktīvā sastāvdaļa, ir jaunums šajā sarakstā.

http://politiken.dk/indland/ECE1222577/bonde-demo-paa-traktor-i-koebenhavns-centrum/